OM MIG

KadestamsPhoto


Mitt namn är Emma Kadestam. Mitt foto intresse startade när jag började ta massa bilder med min mammas mobil telefon 2008 för att sedan låna henne digital kamera, 2010 fick jag min första system kamera en Canon 450D. Jag tog mig snarbbt in på intresset motocross och fotade så ofta jag kunde. 2012 fotograferade jag min första SM deltävling och sedan har det rullat på.

Under åren har jag provat även roadracing, enduro och bröllop. 2019 fick jag följa med Svergies landslag och fota motocross lag VM. 

Låt oss göra något bra

TJÄNSTER


Se nedan en del av det jag kan erbjuda. 

Motocross fotografering


Jag kan erbjuda en hel del olika fotograferingar, kör du SM kanske du vill boka mig en hel säsong eller skaffa dig lite nya bilder inför säsongen, då kanske det är bra att boka en träning där jag fokuserar helt på dig. Det finns ett gäng olika paket inom motocross och enduro, det finns säkert något som passar just dig. 


Annan fotografering


Jag kan erbjuda fotografering inom djur, kärkek, andra sporter eller liknande. En del har jag gjort tidigare men en del kommer nog vara helt nytt för mig. Jag har inget emot att testa något nytt och ser det endast som en ny lärdom och något spännande, självklart kommer priset minskas om jag gör något jag aldrig gjort tidigare.